Flera sökalternativ Flera sökalternativ

Kombinera din sökning här!

Du behöver inte skriva något sökord alls för att till exempel visa alla ljudböcker på engelska. Välj ljudbok som medietyp och engelska som språk och klicka på knappen "Sök".

När så är lämpligt kan filtrering kombineras med sökord. Välj till exempel musik-cd på finska och skriv Vesa-Matti som sökord.

För att visa alla media på ett särskilt språk väljs detta i filtret. Klicka sedan på knappen "Sök" utan att skriva något sökord.

För att visa alla nya medier som har kommit i katalogen under senaste veckan välj det som tidsperiod och klicka sedan på knappen "Sök" utan att skriva något sökord.

Endast en avgränsning kan göras inom varje filter, till exempel bara ett språk i taget. Sökningen resulterar endast i titlar som uppfyller samtliga sökvillkor.

 

 

 

 

 

 

Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss