Logga in
Fler personaltips

Anna Renström

Anna Renström

Favoritförfattare:

Finns så många! Men ett axplock viktiga; Jeanette Winterson, Stephen King, Astrid Lindgren, Agatha Christie och Haruki Murakami.

Oväntad talang:

Vinner alltid i Yatzy!

Favoritmat:

Indisk mat är ju alltid löjligt gott.

Favoritpodd:

Bladen brinner, sommar och vinter i P1.

Vill tipsa om:

Livets ord : mina tio orimliga år som frälst. Del ett, De första åren av Thomas Arnroth

Den första delen i Thomas Arnroths självbiografiska seriebok Livets ord : mina tio orimliga år som frälst.

I denna bok får vi följa den sökande Thomas som är tonåring och ung vuxen i Norrköping på det sena 1970- och det tidiga 1980-talet. Han försöker som så många i samma ålder fundera ut vad han ska göra med sitt liv. Hans existentiella ångest tar honom till både meditation och buddhism men slutar i en nystartad frikyrkoförsamling med en viss Ulf Ekman vid rodret. En upplevelse i ett badkar som beskrivs som en ”mental orgasm” leder till frälsning och ett nytt liv inom Livets ord. Det är dock inte endast en positiv upplevelse. Thomas som predikar om Jesus för alla han möter förlorar både gamla vänner och sin flickvän.  

Detta är en välskriven bok i mitt tycke och illustrationerna, främst i gråskala, tillför ytterligare en dimension.  Rekommenderas starkt! 

 

 

   

Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss