Tidningar och tidskrifter Tidningar och tidskrifter

Christina Nissen

Body

I juninumret av Body får du veta de bästa redskapen för sommargymmet, du kan lära dig göra fitness-shake och så får du 10 tips för formtoppning. Läs om att bli biffig utan biff, och även om Maria Hasselmark, pt:n och världsmästaren som kör sitt eget race.


Vi Läser

Vilket är Jo Nesbös favoritord? Varför sitter inte PO Enquist i Svenska akademien?Och går det att läka sig själv, och förlåta, genom skrivande? I sista numret av Vi läser får du svaren på dessa frågor. Men läs även nya stjärnskottet Petina Gappah och om boken Stugdrömmar; en bok som kanske är aktuell för nästa sommarnöje.


Res

I årets sommarspecial av tidningen Res kan du läsa om Flores speciella natur, en ö som länge legat i skuggan av ön Bali. Magiska sjöar, rosa korallstränder och komodovaraner är några av öns fenomen. Läs även var man kan dricka den dyraste latten, var du likt filmen med Ben Stiller kan uppleva en natt på museet, var du kan besöka en gastronomisk idrottshall och få en virtuell drinkupplevelse. Dessutom, läs om i vilket ö-rike där det fortfarande är naturen som bestämmer, inte människan.


Natur och trädgård

Natur och trädgårdSommar och Chili.

Läs om Chilifarmer och att det har blivit som en egen folkrörelse. Björn Johansson är en chilifantast som är aktuell med boken ”Älska chili”. Annat aktuellt men som funnits i trettio år är begreppet E-planta. Läs mer om hur det framförs på jordgubbs- och smultronfronten. Även rosor, bränder och myror tar plats i denna sommarinspirerande tidskrift.


Skolvärlden nr 4 2017

SkolvärldenVåga vara lärare.

I senaste numret av Skolvärlden kan du läsa om var lärarna tjänar mest, men även att var femte lärare känner en oro att bli anmäld vid bråk och ingripanden i skolan. Här kan du läsa vad utbildningsministern tycker om denna granskning, och dessutom att han själv vill börja undervisa igen. Läs även om en manlig lärare som blev anmäld av både elev och föräldrar, men säger sig ha blivit stärkt av händelsen.


Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss