Logga in
Tidningar och tidskrifter Tidningar och tidskrifter

 

Chef

ChefLäs om superentreprenören Ishtar Touailats, som tidigare i år fick ta emot priset som Framtidens kvinnliga ledare. Samtidigt tar senaste numret av Chef upp om hur dagens chefer är hårt drabbade av stress. Men var det egentligen bättre förr? Läs vidare om statsministrar genom tiderna, och deras vinnande ledarstilar. Läs sedan om hur migrationsverkets Vd blivit utsatt och ifrågasatt, samtidigt som SD tar platsen som näst största parti rent chefsmässigt.


Skolvärlden

SkolvärldenDags för skolstart igen och att ta del av höstens uppgifter. Läs om vad lärarstudenter tycker om utbildningen/yrket och hur de ser på framtiden, samtidigt som dagens arbetande lärare inte har tid för likvärdig undervisning, där hela 82 % säger att de skulle behövt mer tid. Den psykiska ohälsan ökar bland eleverna och detta är något som lärarna ej utbildas för. Läs även en lärares intervjuer om just skolans värld, med Sveriges riksdagspolitiker.


Skriva

SkrivaLåt sommaren 2018 bli en skrivarsommar. Finn tid och fokus och skapa skrivrutiner som håller, i årets tredje nummer av tidningen Skriva. Ta del av skrivartips av flera olika slag, få uppslag och råd från författare och ta chansen att resa iväg på skrivarevenemang. Och känns det svårt att lyckas och bli utgiven? Bli läst på nätets olika skrivarforum och få ännu mera tips och råd där.


Sveriges natur

Sveriges naturSill i dill och jordgubbsinspiration! Läs om den giftiga sillens väg till din tallrik och få koll på vilken sill du kan äta. Lagom till midsommarmåltiden får du i detta nummer även nya tips på hur jordgubbar kan användas i maten. Utöver detta, ta del av tio gröna semestertips och läs om hur partierna sagt och agerat i 18 miljöfrågor.


Bicycling

BicyclingUt och cykla i sommar! Välj bland 22 tips av den bästa cyklingen i Sverige och läs om hur du äter rätt innan, under och efter ett långlopp. Snart är det valdags dessutom och i detta nummer av Bicycling luftar Centerpartiet och Vänsterpartiet sina tankar kring cykelpolitiken.


Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss