Logga in
Tidningar och tidskrifter Tidningar och tidskrifter

Christina Nissen

Åka skidor

Åka skidorSnart är vintern här! Läs om världens billigaste skidåkning och om lyxliv i Schweiziska St Moritz, men även var du upplever världens bästa skidåkning och den kallaste. Senaste numret av Åka skidor skildrar också kulturkrockar genom tema snö, historia om modern skidåkning och, om hur skidåkningen blir klimatsmart, på film.


Filter

FilterLäs om århundradets hjärnsläpp, att vad den svenska militären under två decennier trodde var ryska ubåtar, egentligen var sillstim. ”Man är en taskmört om man säger emot”, säger Emma Frans, en twittrande forskare som nu vill ge svenska folket en lektion i hur man skiljer trams från fakta. Läs även om journalisten Baris Kayhan, och få en annan vinkel av avslöjandet av Södertäljenätverket.


Medicinsk vetenskap

Medicinsk vetenskapÄlskade kaffekopp- så påverkar den din kropp. Läs även om våra vänner bakterierna på djupet, där det är bättre med mångfald än enfald. Och om hur du hittar rätt i hälsodjungeln. Det och mycket mer, det senaste inom medicinsk forskning.


Kattliv

I väntans tider? Så förbereder du katten för kommande familjemedlemmen. Eller söker du en ny vän till din fyrbenta? Läs om rasen Europé, som är en underbar kompis, eller kolla in olika katter som söker nya hem. Läs även om vad närheten till detta djur har för effekter på människans hälsa- allt i septembernumret av Kattliv.


Utemagasinet

Utemagasinet

 

Möt Viktor, som cyklade från Smygehuk till toppen av Kebnekaise på 14 dagar, till förmån för Hjärt-Lungfonden. Och på tal om cyklande, läs även var du kan utöva världens bästa stigcykling. Utemagasinets Mattias Fredriksson har letat på 4 kontinenter i mer än 20 år- och har hittat sina favoriter. I detta augustinummer kan du även läsa om hur du lyckas i svampskogen och om god mat i folie, att äta ute.


Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss