Tidningar och tidskrifter Tidningar och tidskrifter

Christina Nissen

Camera Natura

 

Camera NaturaCamera Natura är en specialiserad fototidning med inriktning mot naturbilder. Fokus ligger på bildmaterialet, inte på de senaste objektiven och utrustningen. Camwera Natura vill beröra och inspirera. Ett måste för alla som är ute i skog och natur och fotograferar.

 

Empire

EmpireOm du vill ha koll på de senaste filmerna, då ska du läsa Empire. Den här brittiska tidskriften kommer ut en gång i månaden och är ett måsta för varje seriös filmfantast.

En av tidskriftens starka sidor är att den behandlar senaste Marvelfilmen lika seriöst som en retroaktiv utgåva av Buster Keatons stumfilmer. En favoritsektion i varje nummer är uppslaget där de går igenom en filmklassiker, något som ofta lockar till att se filmen antingen igen eller för allra första gången.


Res

ResOm du funderar på att åka ut och resa är tidskriften Res en utmärkt inspirationskälla. Snabba tips, fylliga reportage och fina bilder.

I senaste numret lockar de med Spanien. Vad ska du tänka på om du ska köpa hus? De bästa öarna - Res berättar och så får du en stor cityguide över Barcelona.


Songlines

SonglinesVärldmusik hallå? Jodå, världsmusikscenen finns kvar även om den kanske inte för tillfället är lika medial som för några år sedan.

Sedan förut har vi svenska Lira, men nu har vi också på förslag från er låntagare börjat med engelska Songlines. En utsökt tidskrift som fångar en vibrerande musikvärld och en värld där gemensamma rötter och inspiration kanske är viktigare än någonsin.


Minnenas journal

 
Minnenas journal
Av de många tidskrifterna vi har är Minnenas journal en av de trevligaste. Nostalgi kan bli både kladdigt och lite obehagligt, men den fällan ramlar inte redaktionen bakom tidningen i. Istället får läsaren en skön blandning av dramatiska livsöden, roliga prylar och historiska skildringar.
Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Mobilwebb
Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss