Logga in
Tidningar och tidskrifter Tidningar och tidskrifter

Christina Nissen

Allt om mat

Allt om matMaxa säsongens smaker genom Allt om mat. Testa ramslök som smaksättning i vårlunchen eller låt osten stå för smaken i sommarmaten utöver grillandet. Och på tal om grillande; ta del av vilken färdighamburgare som egentligen vinner i bäst i test.


turist

turistBli din egen turist i sommar! Orkidéspana på Öland eller ta med barnen på vandring. Få smak av mellanöstern i Malmö eller gör 1 av 5 vikingastopp runt om i Sverige- lär mer om vikingarna än skepp och män med skägg. Eller varför inte testa säng-häng? Att sova luftburen är att lita på att naturen är trygg, och att linorna håller.


Fiskejournalen

FiskejournalenKom igång med årets fiske och få tips om fiskevatten runt om i hela Sverige. Hela 19 sidor restips inför sommaren och de 29 nyaste flugfiskeprylarna. Ta även del av sanna fiskehistorier, som både överträffar dikt och dumhet..


i Form

i FormKom i Form och stärk kropp och själ lagom till sol och semester. Boosta din motivation och skapa time out och egentid i en hektisk vardag. Hitta kostråd, mentala kärlekstips till dig själv och få mer styrka till både kropp och knopp. Och vid tanke på att må bra, hitta nya och enkla recept för magens välbehag.


Parnass

 

 

FParnassördjupa dig i litteraturtidningen Parnass lagom under bokfestivalens vecka. Läs om varför du ska läsa de gamla klassikerna och testa sedan dig själv, vem skrev vad inom svensk litteratur. Ta dessutom chansen att få veta mer om författare som Harriet Löwenhjelm, Werner Aspenström och Elsa Grave, genom vad som benämns som poeternas jubileumsår.


Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss