Logga in
Tidningar och tidskrifter Tidningar och tidskrifter

Christina Nissen

Hälsa

HälsaKickstarta ett hälsosammareliv med din egen version av Hälsoresan, i form av en hälsokryssning senare i år. Boka upp dig redan nu för träning, spa och vegomat i hälsans anda. I detta nummer av Hälsa kan du även läsa om hur ändrad kost kan ge bättre framförhållning och familjegemenskap, men även i vissa fall mindre smärta, vid olika sjukdomar. Ta även del av de råd till dig som kvinna om hur du skyddar ditt hjärta genom livet.


Illustrerad vetenskap

Illustrerad vetenskapKoppla upp din hjärna med senaste numret av Illustrerad vetenskap. Läs om hur du redan idag kan skicka meddelanden med tankens kraft, till en dator. Nu arbetar även forskarna med en ”neuroprotes” som bland annat gör det möjligt att surfa utan att röra ett finger. Allt det, och mycket mer, i detta januarinummer.


Land

LandÅrets frönyheter, konsten att ha roligt att i köket och att uppleva förskoletiden på en bondgård. I senaste numret av Land kan du läsa om lantbrukaren som startade bondgårdsdagis, hur du får nya och roliga mattips och hur du maxar din odling med spännande grönsaker. 


Ridsport

RidsportMod, träning och hälsa är temat i nya numret av Ridsport. Läs om hur man rider hästen frisk och hur mycket träning som egentligen kan räcka, varje dag. Läs även om 16-åriga Cecilia Bergåkra, som rider i Grand prix och redan gjort en kometkarriär.


Femina

FeminaNu har nr 2-2018 av Femina kommit. Läs om vårens mode och 3 nya trender där. Med i tidningen finns även en stor jeansguide och en ännu större inredningsguide. Nytt för i år i tidningen är en ny serie med repotage om sömn: få forskarnas bästa råd. Men känner du dig mera pigg, varför inte pröva att skriva en bok? Läs om hur drömmen kan bli verklighet och bli en del av ditt bibliotek.


Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss