Logga in
Tidningar och tidskrifter Tidningar och tidskrifter

 

Skriva

SkrivaLåt sommaren 2018 bli en skrivarsommar. Finn tid och fokus och skapa skrivrutiner som håller, i årets tredje nummer av tidningen Skriva. Ta del av skrivartips av flera olika slag, få uppslag och råd från författare och ta chansen att resa iväg på skrivarevenemang. Och känns det svårt att lyckas och bli utgiven? Bli läst på nätets olika skrivarforum och få ännu mera tips och råd där.


Sveriges natur

Sveriges naturSill i dill och jordgubbsinspiration! Läs om den giftiga sillens väg till din tallrik och få koll på vilken sill du kan äta. Lagom till midsommarmåltiden får du i detta nummer även nya tips på hur jordgubbar kan användas i maten. Utöver detta, ta del av tio gröna semestertips och läs om hur partierna sagt och agerat i 18 miljöfrågor.


Bicycling

BicyclingUt och cykla i sommar! Välj bland 22 tips av den bästa cyklingen i Sverige och läs om hur du äter rätt innan, under och efter ett långlopp. Snart är det valdags dessutom och i detta nummer av Bicycling luftar Centerpartiet och Vänsterpartiet sina tankar kring cykelpolitiken.


Allt om fritidshus

Allt om fritidshusRedo för stughäng i sommar, eller relax vid fritidshuset? Checka av fixandet för underhåll och trädgård lagom till juni månad, och få hjälp med att hitta rätt prylar till detta. Få även lästips för lediga sommardagar eller sommarkvällar.


Kattliv

KattlivFå en inblick i din katts uteliv med nya numret av kattliv. Läs om ofrivilliga gäster som gärna tar en del av kattens liv, exempelvis ormar, loppor och fästingar. Läs även om det där med växter, vilka är giftiga och hur märks det? Få även kunskap om det där med Pica. Varför är det bara så att katter inte kan hejda behovet att äta sådant som inte alls ingår i kategorin föda? Teorierna är många, läs här om hur du som kattägare får grepp om det. Vågar du sedan trots allt låta katten vara ute, ta del av en stor reseguide med din jamande följeslagare.


Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss