Logga in
Tidningar och tidskrifter Tidningar och tidskrifter

Christina Nissen

Hälsa

HälsaFå en friskare vinter med rätt tillskott. Lagom till jul, gör den grönare och ta del av olika recept, för julbord och fest. Läs bl a om hur du picklar zucchinin, om du vill skippa sillen.


råd och rön

Snart råder juletid, då kan Råd och Rön vara en del av vägen dit.

I senaste numret kan du ta del av olika tester, av bl a tvättorkar och potatischips. Läs även om led-lampor, hur du bäst väljer rätt lampa till julmysbeslyningen. I detta nummer finns även 27 julklappar testade, bästa tipsen till bästa släkten. Kolla sedan in vilka leksaker som barnen inte ska ärva, samt 2017 års skamlista; vilka företag har fått flest klagomål?


Karavan

KaravanKaravan fyller 25 år och detta medför ett tjockt jubileumsnummer!

Läs om våra älskade klassiker i temat litterära världsarv: de oumbärliga, oöverträffade och outtömliga. Ett tema som belyser mästerverk runt om i världen men även vårat eget tyckande i dag: Vad är en klassiker för dig?


Hockey

HockeyIntresserad av vår största sport på is? Läs om Adrian Kempes stora NHL- succé och om arena-utvecklingen här i Sverige. Den 6 januari drar dessutom Damernas junior-vm igång. Följ hur de bättre rustade än innan tar kampen mot både USA och Kanada. Ta sedan del av lite tv-puckshistora; hur gick det sen, för två av gårdagens stjärnor?


Icakuriren

IcakurirenSugen på någon god chokladboll? Ta del av några recept från Maria Öhrns bok: Chokladbollar för alla smaker. Och på tal om olika smaker, läs om hur det för stjärnkocken Björn Frantzén blev en fråga om liv och död när treåriga dottern fick diabetes, men hur han landade i att göra en kokbok med sina bästa rätter för just, diabetiker. I detta nummer av Icakuriren ges även tips om hur man gör för att få ett jämnare blodsocker.

Få sedan reda på mer om begreppet webbvård, när nätdoktorn kommit för att stanna.


Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss