Logga in
Bli utlånad Bli utlånad

Bli utlånad

Är du intresserad av kulturmöten? Är du intresserad av att lära känna nya människor? Vill du göra något för dina medmänniskor som dessutom är trevligt och ger er minnen för livet?
 
Under våren 2016 drev Stadsbiblioteket i samarbete med Frivilligcentralen projektet Låna en svensk där svensktalande personer lånade ut sig själva till nysvenskar över en kaffe.
 
Till våren 2018 behöver vi fler svensktalande volontärer för vårt projekt. Är du intresserad av att bli utlånad? I så fall kan du göra en intresseanmälan genom att kontakta oss på stadsbiblioteket.
 
Har du frågor om hur det går till att bli volontär och vad det innebär? Då går det såklart även bra att kontakta Frivilligcentralen direkt.
 
En liten insats från dig kan göra stor skillnad för en medmänniska!

Kontakt

Frivilligcentralen
Tel: 011-15 18 34 mellan 8.00-12.00
e-post: norrkoping@frivilligcentralen.se


Norrköpings stadsbibliotek

Sofia Larsson
Tel: 0722-28 06 74 
epost: sofia.larsson@norrkoping.se

Henrik Söderblom
Tel: 
0702-881846
epost: henrik.soderblom@norrkoping.se

 

 

Frivilligcentralen - en hjälpande hand

Låna en svensk är ett samarbete mellan Frivilligcentralen och Norrköpings stadsbibliotek.

 

Till sidans topp Till sidans topp

Här finns vi också

Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
 Tel: 011 - 15 26 65 | E-adress: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Postadress: Box 2113, 600 02 Norrköping | Besöksadress: Södra Promenaden 105Till startsida Till våra inspirationssidor Innehållsöversikt med en lista på sökord från A till Ö Nyheter i vårt sortiment Vanliga frågor och svar vårt program Kontakta eller fråga oss