engelska tjänster

Arbetsplatsbiblioteket på folkbladet

Startsida/ Tjänster/  Låna på jobbet

Låna böcker på jobbet, en förmån för företag och anställda. Stadsbiblioteket erbjuder sedan många år denna förmån. I Norrköping och Finspång har ett stort antal företag valt möjligheten att låna böcker på sitt jobb. Det gäller såväl stora som små, privata som kommunala och statliga arbetsplatser. En satsning på  kultur i arbetslivet ligger i tiden.


Tänk att ha tillgång till böcker på jobbet. Mustiga romaner av alla de stora författarna – Ernest Hemingway, Vilhelm Moberg och Selma Lagerlöf. Spännande deckare av Jan Guillou och Henning Mankell. Humoristiska böcker av Mark Levengood och Viveca Lärn. Vad vet du och dina arbetskamrater om historia, inredning, teknik eller andra länder? Här finns en möjlighet att bli kunnig. Ont om tid eller på resande fot – lyssna på en ljudbok.

Ni bestämmer själva hur många böcker ni vill ha. Vi skräddarsyr önskemålen efter era behov. Vilket alternativ passar ert företag bäst?

På varje arbetsplats utses ett bokombud som ansvarar för kontakten mellan stadsbiblioteket och arbetsplatsen.

 

Ann-Katrin

Det är guld värt att ha möjlighet att låna böcker. Vi är många kvinnor på min arbetsplats som inte skulle läsa böcker om inte arbetsplatsbiblioteket fanns. Servicen är en viktig del av personalvården och ett positivt inslag i arbetsmiljön. Jag ser böckerna som en satsning på välbefinnande och friskvård.

Ann-Katrin Pettersson
TVNO Textilservice

Sanna

Jag läser allt från deckare till underhållning. Just nu läser jag Den tredje hemligheten, en deckare av Steve Berry. Boksnurran har räddat många helger för mig, det är lätt och enkelt att ta med sig en bok innan man går hem.

Susanna Beskow, Folkbladet

Till sidans topp Till sidans topp

About the library

About us

Accessibility

Wifi

Help

Visit us on

Mobilwebb
Facebook    Flickr
YouTube     Instagram
Tel.: 011 - 15 26 65 | E-mail: stadsbiblioteket[a]norrkoping.se | Addres: Box 2113, 600 02 Norrköping | Visiting address: Södra Promenaden 105